Çiftçiler İlkokulu


Vizyon: DÜŞÜNDÜĞÜ VE ÇALIŞTIĞI HER ALANDA FİKİRLERİNİ İFADE EDEBİLEN VE HER ZAMAN BUNLARIN ARKASINDA DURABİLEN BİR TOPLULUK OLUŞTURMAK; • ÇALIŞMA ALANLARINDA TEKNOLOJİDEN EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANMAK; • BU ALANLARDA KENDİMİZİ VE ÇEVREMİZİ EĞİTMEK; • MUTLU VE SAĞLIKLI YARINLAR OLUŞTURMAK VE YARINLARA UMUTLA BAKMAK İÇİN BURADAYIZ...

Misyon: • BİZ... • BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK; • ÖĞRENCİLERE YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİREREK FIRSAT EŞİTLİĞİNİ SAĞLAMAK; • VELİLERİ EĞİTİMİN İÇİNE KATARAK VARLIKLARININ ÖĞRENCİLERE NE KADAR FAYDALI OLACAĞINI KANITLAMAK, ÇALIŞMALARIMIZDA BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAYARAK PSİKOLOJİK YÖNDEN DOYUMU SAĞLAMAK; • ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, ÜLKEYE YARARLI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK

Başarılar: Okulumuzun kuruluşundan itibaren öğrencilerimiz yüksek öğrenimini tamalayıp avukat, ziraat mühendisi, psikolog olarak çalışma yaşamına başlamışlardır. Hala yükseköğrenime devam etmekte olanlar da bulunmaktadır.

Saatler: 08.30-14.30
Isınma: Kömür Sobası.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce.
Servis Bilgisi: Kurumumuza şu anda öğretmen servisi bulunmamakla beraber kendi aracınız ya da civar köylerdeki meslektaşlarınız aracılığı ile ulaşım kolaylıkla gerçekleştirilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Kurumumuz tek öğretmenli birleştirilmiş sınıftır. Öğrenci sayısı yıldan yıla değişmekle nadiren 20´yi geçmektedir.

Telefon - 05423297548

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ciftcilerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çiftçiler Köyü Viranşehir/ŞANLIURFA köy ilçeye 15 km uzaklıkta olup okulumuz ana yoldan 2 km içerde kalmaktadır, ulaşımı öğretmenlerimiz kendi arabaları ile sağlamaktadır.

Öğretmen :2
Öğrenci :23
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :270
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şanlıurfa yolu 15.km sinde bulunan Tepedüzü (Sesiğ) köyünün 2 km güneyinde bulunan Çiftçiler köyündedir.

Adres - Çiftçiler Köyü Viranşehir/ŞANLIURFA köy ilçeye 15 km uzaklıkta olup okulumuz ana yoldan 2 km içerde kalmaktadır, ulaşımı öğretmenlerimiz kendi arabaları ile sağlamaktadır.

Ulaşım Civar köylerdeki öğretmenler ile ya da kendi imkanlarınız ile ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. şehir merkezine 15 dakika mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır.