OKULUMUZUN OYUN PARKI AÇILIŞI

Öğrencilerin okul döneminde okulda daha sağlıklı eğitim görmeleri için ''yaşadığın yeri cennet yapmadığın sürece, kaçtığın her yer cehennemdir'' diyerek,  Viranşehir Çiftçiler Kırsal Mahallesi Çiftçiler ilkokulunda kolları sıvayan ve okulda yaptığı büyük değişimle haber sayfamızda kendisine yer verdiğmiz İlknur Acar öğretmen, yine bir ilke imza attı.

Okulda beraber görev yaptığı Cansu Özçam ve Ömer Cedit ile hayalini kurduğu ve arzuladığı çocuk parkı projesine, Sosyalben vakfından Ece Çiftçi aracılığıyla gönül sesine İstanbuldan kulak verildi.20 kişilik ekip İlknur Acar ve okul öğretmenlerinin hayallerini gerçekleştirerek Çiftçiler ilkokulu bahçesine ismini Umut parkı koydukları çocuk parkını yaptılar.

Yaptıkları parkın açılışını yapmak ve bu heyecana ortak olmak için İstanbuldan gelen 20 kişilik ekip bugün Viranşehir Çiftçiler Kırsal mahallesindeydiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan Okul müdürü İlknur Acar okul öğretmenleri Cansu Özçam ve Ömer Cedit,  Sosyalben vakfından Ece Çiftçi ve 20 kişilik ekibi yapılan parkta karşıladılar. Ev sahipliğini Muhtar Mahmut Çiftçi ve Hüseyin Çiftçi yaparak gelen misafirleri ağırladılar

Kendlerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalan ekip,Viranşehir'e gelmenin ve böylesi bir sevince ortak olmanın heyacanını ve mutluluğunu yaşadılar.Yapılan açılıştan sonra Emeği geçen başta Sosyalben vakfından Ece Çiftçi'ye ve İstanbullu ekibe İlçe Milli eğitim müdürü İbrahim Yağan, Çiftçiler ilkokulu müdürü İlknur Acar ve ekibi çocuklar adına yapılan bu park ve zahmet edip buraya kadar geldikleri için kendilerine teşekkür ederek minnet duygularını ilettiler.

Bizde diyoruz ki iyi insanlar hep var olacaktır.

VİRANŞEHİR HABER MERKEZİ

08.04.2021 421

08-04-202108-04-202108-04-202108-04-202108-04-2021

Adres:
Çiftçiler Köyü Viranşehir/ŞANLIURFA köy ilçeye 15 km uzaklıkta olup okulumuz ana yoldan 2 km içerde kalmaktadır, ulaşımı öğretmenlerimiz kendi arabaları ile sağlamaktadır.